Chutná stejně dobře na čepu
jako na dvoře pivovaru

Práce na pivu pro nás nikdy nekončí. Pořád ho vaříme s láskou a stojíme si za svým,
protože výsledná kvalita je pro nás vším. Proto ho nepasterujeme.
Takže u vás na čepu chutná stejně dobře jako u nás na dvoře pivovaru.

Proces zpracování
nepasterizovaného piva

O pivo se staráme s tou největší péčí a láskou. Abychom vám jej doručili v té nejvyšší kvalitě, rozhodli jsme se upravit výrobní proces sudových piv Staropramen Smíchov, Jedenáctky a Ležáku. Už u nás neprochází tepelnou úpravou, tedy pasterizací, ale před stáčením probíhá proces mikrofiltrace. V sudech pak dokonale ošetřené pivo ihned doručujeme do hospod a rovnou do vašich půllitrů.

Pravidla smíchovského nepasteru

Pivo u nás teče tou nejkratší a nejpřímější cestou

Pivní vedení máme nejkratší možné s ohledem na dispozice naší provozovny. Trubky jsou potaženy teflonem, mají stejný vnitřní průměr a vedeny jsou tou nejpřímější cestou na výčep. Nikde tak nejsou, a to ani ve spojích, žádné záhyby, takže pivo teče trubkami hladce a nikde se nezachytává, co nemá.

Nepaster rozvážíme
do všech koutů republiky

Proces zpracování
nepasterizovaného piva

Práce na pivu pro nás nikdy nekončí. Pořád ho vaříme s láskou a stojíme si za svým,
protože výsledná kvalita je pro nás vším. Proto ho nepasterujeme.
Takže u vás na čepu chutná stejně dobře jako u nás na dvoře pivovaru.

Staropramen

Bylo vám už 18 let?

Vstup na tyto stránky je povolen pouze osobám starším 18 let.

I když vždy děláme věci po svém,
cookies na našem webu používat musíme.

Další informace
Souhlasím